maandag 24 januari 2011

Tips bij het aanbrengen van valse wimpers.


Ze bestaan in zoveel soorten en iedere vrouw vindt het prachtig. Maar hoe ze aanbrengen? Het is belangrijk bij wimpers dat je oefent en oefent. Leg ze voor je er lijm aan doet al een op je wimpers, zo zie je of ze niet te lang zijn. Zijn ze te lang dan knip je er een stukje af. Sluit je ogen niet helemaal als je ze er gaat op plakken, zo voorkom je dat je oog gaat dichtplakken. Plak ze zo dicht mogelijk bij de wimper rand. En onthoud dat je het beter zal kunnen met oefenen.

Zoals jullie weten volg ik al een hele tijd lessen voor mijn diploma visagie, nu onze laatste les was dus wimpers aan het op plakken. Ik was er dus aan het op doen bij iemand, maar wij waren vergeten dat de ogen niet helemaal gesloten mogen worden. Dus wat kwamen we tegen? Het oog ging niet meer open en eigenlijk ben ik blij dat die fout is gebeurd, want nu weet ik dat de ogen niet helemaal toe mag zijn. En gelukkig was het die lijm van bij de Mac en is het nog niet zo erg.

vrijdag 21 januari 2011

Asiatische Make-up

Al een hele tijd geleden kreeg ik het thema van mijn examen te weten: Asiatische make-up. Nu heb ik al een paar keer zitten brainstormen op internet wat ik zou kunnen doen. Natuurlijk krijgen we ook nog lessen over asiatische make-up maar ik was al eens benieuwd. Hier al een paar foto's...

Deze foto vind ik het mooist, vooral de ogen.


Deze 2 foto's zijn nu mijn favo's. 

Na de les over asiatische make-up ga ik beginnen met face charts te maken. Het examen is op 3 April, een zondag, maar ik heb dus nog alle tijd om eraan te werken. Wish Me Luck!

PS: Ik ben een tijdje weg geweest en niet veel blog-artikelen geschreven. Ik ben terug en ga nu terug proberen om elke week 5 artikelen te hebben. 

zaterdag 8 januari 2011

Love The Look (Whitney Port)

Ik was eerder deze week aan het rondneuzen op girlscene en kwam deze look tegen...
Ik ben er dus helemaal weg van. I love deze look. Job well done Whitney!