dinsdag 23 februari 2010

Updated Mac Collection (+Haul)



v.l.n.r:
- Sketch (15,00€)
- Expensive Pink (15,00€)
- Vanilla (15,00)

Mascara: Zoom Fast Black Lash (Ik wilde eigenlijk een andere, maar die was er niet meer. Dus heb ik deze genomen) (15,00€)



Fix +: Ik was 1st aan het twijfelen of ik hem wel zou kopen, omdat ik ergens gehoord ad dat hij maar 6maanden goed was na gebruik, maar hij is dus 24maanden goed na gebruik. (16,00€)

Studio Fix Fluid SPF 15 (27,50€)

zaterdag 20 februari 2010

M·A·C (Gent)

Vandaag ben ik dus naar de MAC winkel gegaan in Gent, dus na een hele tijd zoeken vonden we uiteindelijk de winkel. Het eerste wat in mij op kwam was: klein. Ik dacht echt dat hij groter ging zijn, maar de winkel is echt mooi. Toen ik binnen ging waren de mensen van het personeel bezig met klanten te schminken. Dus keek ik gewoon wat rond, naar de producten. Daarna kwamen ze bij mij en vroeg er een personeelslid of ze me kon helpen, ik zei: 'ik ben op zoek naar een goede foundation'. Zonder twijfelen stelde ze me vragen van, wat soort foundation zoek je? Welk huidtype heb je? Ze toonde mij de foundation en vroeg of ze hem mocht aanbrengen. Natuurlijk zei ik ja :p Dus eerst deed ze mijn make-up dat ik al aan had eraf en bracht de foundation aan. Toen ze mijn make-up eraf haalde, zij ze me ook welke ondertoon ik had... Ze deed eerst de ene helft van mijn gezicht met de foundation, zodat ik het verschil kon zien. Daarna deed ze verder en bracht ze ook nog blush aan en een poeder. Daarna zei ik, ik zou eigenlijk ook graag nog een leuke oogschaduw willen kopen. Ze vroeg welke kleurtje, ik zij bruine kleurtjes. Samen gingen we kijken naar de oogschaduws. Ik zei: 'Een ander kleurtje zou misschien ook leuk zijn,' zij antwoorde: 'Mag ik anders kiezen en het aanbrengen.' Natuurlijk zei ik ja xd Ik mocht in zo'n MAC stoel gaan zitten (zo van die director's stoelen in de films). Ze deed de oogschaduw's aan en ook nog mascara.
Ook gebruiken ze bij elke nieuwe klant een nieuwe applicator's. Ook de borstels worden na gebruik gereinigd. (Heb ik zelf gezien :p)
Het personeel is heel vriendelijk, daar is het echt klant is koning. Je zou gewoon al terug keren voor de vriendelijk en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk in een winkel. Ik ga zeker nog terug gaan naar de winkel.
De producten die ik gekocht heb zullen in een haul video komen op youtube + een artikel hier.
 

vrijdag 19 februari 2010

M·A·C

Morgen eindelijk naar de M·A·C winkel in Gent. Ik kijk er echt al zolang naar uit. Morgen vertel ik hoe het gegaan is.



zondag 14 februari 2010

Make-up: Dior Lente Collectie 2010 Dentelle



Het is bijna lente en zoals alle andere merken komt ook Dior uit met een lente make-up collectie. De collectie is geïnspireerd door de luxe van de jaren '20. We zien dan ook veel kant motieven op de producten.



















Lijst van de producten uit deze collectie:

1 – Dior Poudrier Dentelle – Pink Lace (001) 
2 – Dior Poudrier Dentelle – Peach Lace (002) 
3 – Dior Vernis Pink Ballet (184)
4 – Dior Vernis Silver Pearl (604) 
5 – Dior 5 Couleurs Iridescent Dentelle Edition Pearl Glow (059) 
6 – Dior 5 Couleurs Dentelle Edition Coquette (743) 
7 – Diorblush Edition Dentelle Vintage Pink / Rose Vintage (839) 
8 – Dior Creme de Rose Smoothing Plumping Lip Balm 
9 – Dior Addict Ultra Gloss Reflect (857 Pink Corset) 
10 – Dior Addict Lipstick (863) 
11 – Dior Addict High Colour Lipstick (417 Beige Temptation) 


-> De collectie ligt nu al in de winkel

Review: Braun Satin Hair Brush


Merk: Braun
Collectie: Satin Hair
Naam: Satin Hair Brush
Prijs: 44,85€
Waar Te Koop? Vanden Borre (Meestal in elektro zaken)
Over Het Product: De borstel beloofd dat we glanzend en gezonder haar zullen krijgen. Maar dat is niet het enige. Door de Ionische werking voorkomt het ook statisch haar en maakt zelfs alle soorten haar terug zacht en glanzend. En als je denkt dat dit alles is ben je verkeerd, het zorgt ook voor minder pluizig haar, makkelijk te ontwarren haar en het voelt steviger aan.
Mijn mening: Het deel van het glanzen is waar en doordat het glanst ziet het er dan ook weer gezonder uit, dus deze zijn waar. Maar over het voorkomen van statisch haar daar ben ik iets minder content, oftewel is het maar na een tijdje dat je de borstel gebruikt. Voor de rest ben ik wel tevreden, mijn haar pluist minder en ziet er gezonder uit. Zeker het geld waard.

zaterdag 13 februari 2010

Review: Dior Earth Reflection Oogschaduw Palette

Merk: Dior
Colletie: Colour Iridescent (Denk ik)
Naam: Earth Reflection
N°: 609
Prijs: 49,18€
Waar te koop? Ici Paris Xl,...
Over het product: De kleuren geven een silky touch en blijven goed zitten. Er zitten ook 2 borsteltjes bij.
Mijn mening: Zoveel pigment dat hij af geeft :o Wel brokkelt de oogschaduw rap, maar dat is dan ook het enige min puntje :p

Review: Chanel Lipgloss Blizzard


Merk: Chanel
Collectie: ?
Naam: Blizzard
N°: 19
Prijs: +/- 22€
Waar te koop? Ici Paris Xl
Over het product: De lipgloss zorgt ervoor dat je lippen een intense schijn zullen krijgen. Het geeft niet alleen een mooie glans, maar beschermt en voed je lippen met vit. C en E. De lipgloss kan tegen water en je doet hem gewoon op je lippen of over je lipstick.
Mijn mening: I love it. Wel vind ik da je voelt dat er iets op je lippen ligt. Nu als je dat graag hebt of je kan daar tegen is dit een mooie lipgloss. Verder is hij zeker zijn geld waard.

Updated Gosh Collection




Nivea Collection




Maybelline Collection