zondag 25 juli 2010

Everything About... Bruinen Zonder Zon


Als je een drukke job hebt of je hebt een druk gezinsleven., komt er van zonnen soms niet veel in huis. Daarom bestaan er alternatieve dingen dat je kunt doen, zodat ook jij een sun kissed kunt uit zien. Het gaat namelijk over het product bruinen zonder zon, deze producten brengen ook positieve eigenschappen met zich mee, zoals geen negatieve invloeden van de zon, denk maar aan huidkanker enzo... Geen uren in de zon liggen en verbranden. Vandaag vertellen we jullie meer over bruinen zonder zon.


De zelfbruiners zijn al van ver gekomen, bij de eerste producten weet ik nog goed dat iedereen zei dat ze bang waren om het te gebruiken omdat ze dachten er oranje van te worden. Maar na al die jaren onderzoek hebben ze nu producten waarbij dit nauwelijks nog voorkomt. Ze zijn onschadelijk voor de huid en ze blijven even zitten tot wanneer er nieuwe cellen komen en de oudere geen schilferen (Dode huidcellen).


Voor het perfect gebruiken ervan zijn er 6 stappen dat je kunt gebruiken.
Stap 1: Scrubben. Scrubben zorgt ervoor dat je de dode huidcellen gaat verwijderen en dat de zelfbruiner zich kan hechten aan de nieuwe cellen.
Stap 2: Zorg ervoor dat je huid droog is voor je de zelfbruiner aanbrengt, anders krijg je plekken.
Stap 3: Begin van de voeten, zo naar boven.
Stap 4: Bij sommige kun je het gezicht ook doen, als dit er ook voor bestemd is. Doe het gezicht laatst en vermijd de haarlijn en wenkbrauwen.
Stap 5: Was je handen goed, heb je dan toch nog plekken op je handen, dan kun je die verwijderen met wat alcohol of disolvant.
Stap 6: Wacht minstens 10 tot 15 min voordat je wat doet.

En dan een zinnetje dat je goed moet onthouden LESS IS MORE. Begin met 1 fijn laagje, ipv alles er direct op te smeren.

Latina J.Lo is ook helemaal weg van zelfbruiner.

















Dan nu een paar suggesties:
- Wil je veel geld uitgeven aan een goede zelfbruiner kun je bij Ici Paris XL langs gaan, zij geven jouw tips over welke er goed voor jouw zal zijn.
- Geef je liever wat minder geld uit aan een zelfbruiner dan is Dove Summer Glow een leuke zelfbruiner. Met deze heb ik zelf ook ervaring en hij is echt fantastisch. Ik kreeg er echt complimenten over, dus deze is zeker een aanrader.

Ben je een beginner? Begin eerst met een goedkopere zelfbruiner, je weet maar nooit dat het je toch niet ligt.

dinsdag 13 juli 2010

Welke Merken.... Haarproducten

1. Shampoo: Nu op de moment één van de smatch, maar als die op is heb ik al een andere van Bed Head.
2. Conditioner: Garnier
3. Haarmasker: Kruidvat
4. Volume Spray: Nivea
5. Krul Mousse: L'oreal
6. Haarlak: Schwarzkopf

vrijdag 2 juli 2010

Designer In The Spotlight: Giorgio Armani

Giorgio Armani is geboren in Piacenza op 11 juli 1934. Hij studeerde eerst medicijnen, maar ruilde dat al rap voor de fotografie. In de jaren '60 deed hij een loopbaan bij Nino Cerruti. In 1970 opende hij zijn eerste bedrijf met als logo een gestileerde adelaar. In 1980 opende hij zijn winkel in de VS. Giorgio is vooral bekend door zijn mode merken Giorgio Armani en Emporio Armani. Zijn doel is tijdloze en elegante mode ontwerpen. Hoewel hij ook haute-couture (Armani Privé) is hij niet officieel een haute-coutier. In 2001 werd Giorgio door Forbes-magazine benoemd tot meest succesvolle Italiaanse ontwerper, ook werd toen de waarde van zijn vermogen geschat op 1,7 miljard dollar.










Giorgio is niet alleen bekend doordat hij kleding ontwerpt, in zijn imperium mag je ook spreken van make-up, juwelen, parfum, design vazen,...
Hij heeft 300 winkels in 25 landen en 61 steden in alle wereld delen behalve in Africa. In de komende 2 jaar wilt hij dan nog 40 winkels aan toevoegen.

Bronnen: Wikipedia en Google Afbeeldingen

Mijn Parfum Collectie...




Links: Dolce & Gabbana
Midden: Venice (Die heb ik gekregen, maar nog niet veel gebruikt)
Rechts: D&G Feminine



Links: Paris Hilton
Midden: Cacharel Promesse
Rechts: Cacharel Amor Amor



Links: Tommy Hilfiger Tommy Girl Jeans (Mijn allereerste parfum, hij ruikt nog net hetzelfde van toen ik hem gekregen heb...)
Midden: Lacoste Pour Femme
Rechts: Puma Create

So Hot, deze parfum is de fake van Chanel Coco Mademoiselle










Deze is de fake van Armani Code











Voila dit is mijn collectie, ik vind dat ik nog niet zo veel heb vergeleken met anderen. Ook ga ik nog eens een artikel doen over miniaturen.

donderdag 1 juli 2010

Designer In The Spotlight: Nicky Vankets

Nicky Vankets is geboren op 12 mei 1919 te Diest. Hij is een Vlaamse mode-ontwerper waar we echt trots op mogen zijn. Hij raakt gefascineerd door mode, doordat hij veel in de fabrieken van zijn ouders speelde. Hij is afgestudeerd aan de Londense school College of Fashion. Hij ontwerpt zowel voor mannen als voor vrouwen. Hij onwerpt zowel bruidskleding als draagbare kleding. Maar sinds kort komen daar ook schoenen en juwelen bij. Kelly Pfaff is sinds enkele jaren het gezicht van zijn merk. Hij heeft een winkel in Beringen en sinds 7 december 2009 ook één in Hasselt op de Havenmarkt.







Kelly Pfaff in een bruidsjurk van Nicky Vankets

















Weetje:

  • De jurk die Ellen Petri droeg tijdens de Miss World verkiezing in 2004 was een van Nicky's ontwerpen. Hiervoor ontving hij een award voor World's Top Fashion Designer.

Bronnen: Google afbeeldingen en Wikipedia

Everything About... Parfum

Vandaag de dag speelt parfum een belangrijke rol in onze leefwereld. Wie ruikt er nu niet lekker? Wie zegt er nu niet in zichzelf 'welke parfum heeft zij aan?' als je iemand voorbij loopt en haar parfum ruikt goed...
Maar wat is parfum nu eigenlijk? Zijn het gewoon wat geurtjes samen gesmeten? Wel het is veel meer dan dat. Lees verder en kom te weten wat parfum is...


Parfum is een mengsel van diverse geurstoffen in een oplosmiddel. De alcohol in het mengsel verdampt snel, maar het zijn de geurbestanddelen dat op de huid achter blijven. Er zijn 4 parfum types:
1. Parfum: 20 - 40% geurbestanddelen
2. Eau de parfum: 10 - 20% geurbestanddelen
3. Eau de toilette: 5 -10% geurbestanddelen
4. Eau de cologne: 2 - 3% geurbestanddelen

Het kan zijn dat je parfum na een paar uur anders zal ruiken, ook kan het zijn dat de parfum anders ruikt bij iemand anders.

Een klassieke parfum bestaat uit 3 noten.
1. Topnoot: de topnoot ruik je de 1ste minuten. Ze zijn bedoeld om de aandacht te trekken. Typische topnoten zijn citrus geuren.
2. Hartnoten: Ze komen op na 10 minuten, dan zijn de topnoten verdwenen. Alle bloemgeuren zijn hartnoten. Ze zeggen dat dit het belangrijkste deel is van de parfum.
3. Basisnoten: Het zijn de geuren die als laatste overblijven. Ze komen voor na 1 à 2 uur dat je je parfum hebt opgebracht. Ze kunnen wel nog vele geuren af geven.

Parfum is eigenlijk onstaan in Egypte en is van in een waterdicht doosje, naar glas gegaan. En de dag van vandaag zijn de mooier dan ooit...


Mijn lievelings parfum: Dolce & Gabbana Feminine
Nu gebruik ik: Puma Create
Op de wishlist: Giorgio Armani Acqua Di Giò (Veel weten niet dat ze deze ook hadden voor vrouwen)




Bronnen: Wikipedia, Puma, Dolce & Gabbana en Giorgio Armani