maandag 28 juni 2010

Ik ga op reis en neem mee...

Dus binnenkort ga ik naar Zwitserland. Nu vraag ik mij wel al soms af, wat ga ik meenemen :o Nu ga ik gewoon een lijstje maken, wat wel handig is. Met een lijstje heb je de kans dat je niets vergeet. Dus laten we beginnen.

1) Eerst en vooral ontschminkingsmelk
2) Ontschminkingslotion
3) Dag -en nachtcrème
--> Deze 3 zijn echt belangrijk ook al gebruik je geen make-up.
4) Shampoo
5) Conditioner
6) Douchegel (Eventueel badschuim)
7) Haar masker
8) Scheerschuim
9) Scheermesje
10) Zonnecrème
11) Bruinen zonder zon
--> Veel zullen zich afvragen, 'waarom bruinen zonder zon? Daar is er toch ook zon?' Wel omdat mijn benen niet echt bruinen XD
12) Haar volume spray
13) Krul mousse
14) Deo
15) Parfum
En dan van make-up de dingen dat ik heb en kleding? Wel dat weet ik echt nog niet :P

vrijdag 25 juni 2010

This Weeks Favourite: Guerlain Terracotta Bronzing Powder


Ik heb hem nu al een week en hij is het zo waart of deze week de favoriet te zijn. Het is de Terracotta Bronzing Powder van Guerlain.


Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe bronzer, ik gebruikte tot ik deze gekocht heb ééntje van 
2B, wat eigenlijk wel een goede was, maar ik had hem te donker gekocht. En eigenlijk wilde ik één van Mac. Maar Mac ligt niet echt in de buurt en ik had dringend ééntje nodig. (Uiteindelijk koop ik toch waarschijnlijk één van Mac ook xd) Het is echt een product dat zijn geld waard is. Hij was iets van een 36€ en eigenlijk vind ik dat nog niet veel. Zeker niet voor de kwaliteit dat deze bronzer biedt.

Foto: Sephora

woensdag 23 juni 2010

Mijn Ontschminkings 'Ritueel'

Ontschminken is een must als je make-up gebruikt, ook al is het maar mascara of wat oogpotlood. Als je dit niet doet, zullen je poriën verstopt raken en krijg je last van onzuiverheden.

1) Het eerst wat ik doe is mijn handen wassen.

2) Daarna gebruik ik een ontschminkingsmelk van het merk LR. Ik weet niet waar je dit merk kunt kopen, mijn mama heeft dat gekregen van iemand, maar zij gebruikt het niet dus gebruik ik het maar :p Voor mijn huidtype  is hij echt perfect, ik krijg er geen onzuiverheden van, wat soms wel beu is bij mij, ik krijg bijna overal onzuiverheden van :o Een heel gevoelige huid.

3) Daarna gebruik ik de lotion van hetzelfde merk.

4) Deze stap was normaal nog eens over mijn gezicht gaan met reinigingsdoekjes, maar dat doe ik niet meer. Welke doekjes ik ook gebruik ik blijf maar onzuiverheden hebben tot ik deze stap over sla. Één keer had ik goeie gevonden, maar ik ben gewoon de naam vergeten, dus nu sla ik deze stap over en spoel ik mijn gezicht nog eens af met puur water.

5) Als dat alles gedaan is, gebruik ik mijn dag- en nachtcrème. Ik gebruik Vichy Normaderm. (Over deze crème komt een apart review)

Haul: China Glaze Nagellakjes

Vandaag wilde ik voor de verandering nog eens naar Pro Duo gaan. School was toch gedaan en we gingen nog met een paar vriendinnen naar het park gaan. Ik had al eens gezien op de site van Pro Duo dat ze in sommige winkel de nagellakjes van China Glaze verkochten, maar nog niet in Eeklo. Nu was ik zo blij toen ik de stand zag xd Dus heb er maar direct 2 meegedaan.

De namen zijn: Frostbite (blauw) en Pink Voltage (roze). De Prijs van iets rond de 10€. Maar met korting rond de 6€ dacht ik. De blauwe heb ik gewoon direct op mijn nagels gedaan, hij is zo mooi en zeker een aanrader.