zondag 17 juli 2011

Best nailpolish Top Coat ever!!

Ik kan gewon niet meer zonder deze nagellak. Ik doe hem bijna over al mijn andere nagellak en hij blijft 2 dagen zeker perfect zitten. Ook de glans is super. Nu eigenlijk heb ik deze gekocht omdat hij toen in solden was bij het kruitvat. Hij zat samen met nog andere nagellak. Maar hij blijft gewoon de beste. Nu mijn flesje is ook al bijna op, dus binnenkort zal ik zeker om een nieuwe gaan.

Maar bij de mijne, men mama heeft hem eens gebruikt om over haar bordeaux Chanel nagellak te doen en hij is gaan beginnen verkleuren. Eerst dacht ik deze kan ik echt niet meer gebruiken, maar hij geeft geen enkel bordeaux kleur af.

Hij is zeker en vast een aanrader voor mensen die veel nagellak gebruiken. Hij is echt gewoon de beste!

Hij kost iets van een 12 euro, maar is het allemaal waard.

vrijdag 15 juli 2011

Shoplog: Guess

Laat mij nooit binnen gaan in een winkel met Guess spullen en een bankkaart :o Wel vandaag is dat wel gebeurd en hier is wat ik gekocht heb...

Hier is dus de tas dat ik gekocht. Ken je dat moment dat je plots daar in de hoek iets ziet staan glinsteren en wanneer je het in je handen hebt, ben je verkocht? Wel dat over kwam mij. Ik moest ze gewoon hebben en heb er ook niet echt aan getwijfeld ik ze wel zou kopen. Deze was 175€, maar ik heb 40% korting gehad. (SOLDEN!!!)




















Dit is de reden waarom ik eigenlijk naar de winkels ging, ik zocht een mooie portefeuille. Niet dat de mijne die ik nu gebruik kapot was, maar gewoon ik wilde eens een mooie. Het eerste waar ik aan dacht was Guess en eigenlijk ook bij deze direct toen ik hem zag wilde ik deze en geen andere. Deze was van de nieuwe collectie en was dus niet in solden. Hij was 60€.


Als laatste heb ik deze sleutel hanger gekocht, deze ga ik gewoon aan mijn tas erbij hangen. Deze was ook in de solden.

En dat is het zo een beetje. Op één of andere manier ben ik echt into Guess stuff. Gewoon zo opeens...

zondag 3 juli 2011

FACEBOOK

Ik heb dus ook een facebook pagina en jullie zijn allemaal welkom om mij toe te voegen!
Hier is de link: Facebook Fanja De Groote

Look: On Fire (3/07/2011)

Vandaag een nieuwe look! Rood was de trend en wij deden er iets mee. We gebruikten niet alleen rood, maar ook nog andere kleuren. De reden daarvoor is dat als je rood bv helemaal op je ooglid zou gebruiken, je oog de indruk zal geven dat het wat hangt. En dat is absoluut niet het gene dat wij willen.



Producten:

Concealer: MAC Studio Finish
Foundation: MAC Studio Fix Fluid en MAC Studio Sculpt
Poeder: MAC Set Powder (Pro)
Blush: MAC Melba + MAC Fleur Powder
Contour: MAC Raizin
Oogschaduw Basis: MAC Painterly
Oogschaduw: Zoeva 96 Eyeshadow Palette en Zoeva 88 Eyeshadow Palette
Eyeliner: MAC Technakohl Liner Graphblack
Mascara: MAC Zoom Fast Black Lash
Wenkbrauw Poeder: Dior Jazzclub 002 Purple Jazz (Limited Edition)
Lippen: MAC Lickable

zondag 19 juni 2011

Natural Look With A Twist (19/06/2011)




Producten lijst:
Concealer: MAC Studio Finish
Foundation: Maybelline Super Stay 24h
Poeder: MAC Set Powder Invisible
Oogschaduw Basis: MAC Painterly
Oogschaduw: Estée Lauder Deluxe Eyeshadow Palette + Bourjois 90 Blanc Diaphane
Wenkbrauw Poeder: Dior Jazzclub 002 Purple Jazz (Limited Edition)
Oog lijnen: Boven -> MAC Superslick Liquid Eye Liner On The Hunt
                 Waterlijn -> MAC Technakohl Liner Graphblack
Mascara: MAC Studio Fix Lash Black + MAC Zoom Fast Black Lash
Lippen: MAC Lip Erase Pale + MAC Russian Red + Estée Lauder Lip Defining Pencil 02 Red Coral
Highlighter: ELF 
Blush: MAC Melba + MAC Fleur Powder
Contour: MAC Raizin
Versiering aan de ogen: Pippoos Gent



zaterdag 18 juni 2011

MAC Pro Class Workshop 15/06/2011 Te Gent

Woensdag die gepasseerd is, was ik Gent. Namelijk in de MAC winkel. Voor iedereen die de cursus Allround Make-up Artist gedaan heeft aan de schoonheidsschool krijgt de kans om gratis deel te nemen aan de MAC Pro Class en dit heb ik woensdag gedaan. We waren in totaal met 6. Het was echt de moeite, we kregen uitleg over MAC en over de Pro Producten. Ook was het tof om eens te zien wat zij mee doen naar een show. We krege meer info over de producten en ook hoe en op welke manier je de producten kan gebruiken. Er waren zelfs producten bij waar ik nog nooit van gehoord had. Dus het was echt de moeite waard. 1 product sprong e een beetje tussen uit en dat was de MAC Chromacake, nooit gedacht dat je met zo'n product ook werkelijk zoveel kon doen. Deze moet ik zeker in huis halen. Het waren 2 korte uurtjes, maar toch was het tof.

PS: Ik ben een tijdje weg geweest omdat ik het druk had met de GIP voorstelling op school, maar nu ben ik terug met een hele boel nieuwe artikelen. + Ik heb vorige week eindelijk mijn diploma ontvangen!!!

zaterdag 23 april 2011

How To: Arabische / fashion make-up.

Bij fashion make-up kan zo extreem gaan hoe je maar wilt. Vandaag leg ik jullie uit hoe ik mijn look heb gedaan bij mijn Arabische / fashion make-up. Ik heb het wel niet zo extreem gedaan, 'k heb het nog wat simpel gehouden.


Het gezicht.
Voor het gezicht heb ik de Mac Studio Sculpt gebruikt en Mac Blot Powder. Als blush heb ik ook Mac gebruikt en voor contour en highlight ook.

Voor de ogen.
Een kat oog met groene tinten. Ik heb plakband gebruikt en zo de kat oog gemaakt. Van donkergroen bij de wimperrand ben ik zo naar lichter groen gegaan. De binnenste ooghoek heb ik langer gemaakt met zwarte eyeliner. De valse wimpers zijn van Mac. De groene steentjes zijn van het kruidvat en het witte steentje is van de pippoos in Gent.

De lippen.
Voor de lippen is Estée Lauder gebruikt in de kleur wicked wine.

Wenkbrauwen
Voor de wenkbrauwen heb ik zoals altijd mijn Dior palette gebruikt van de Jazzclub collectie.

zondag 10 april 2011

Arabische / Fashion Shoot (03/04/2011)

Hier zijn ze dan de foto's!!



Dit zijn ze dus de foto's. Natuurlijk heb ik er meer, maar voor mij zijn deze 2 het meest geslaagd.

Producten lijst:
- Dagcrème: Pro Duo
- Foundation: Mac
- Poeder: Mac
- Blush: Mac
- Contour: Mac
- Highlight: Mac
- Oogschaduw: Zoeva
- Eyeliner: Mac
- Wimpers: Mac
- Mascara: Mac
- Lippen: Estèe Lauder
- Wenkbrauwen: Dior

woensdag 6 april 2011

Diploma Visagie behaald + uitleg over eindwerk.

Op Zondag 3 April heb ik mijn diploma behaald van visagiste. Ik ben dus officieel Make-up Artist. Nu dat gezegd is even een woordje uitleg over mijn eindwerk. We moesten dus een mood-board maken, een face chart en een boekje over retro make-up. Eerst en vooral mijn inspiratie foto's die ik ook gebruikt heb voor mijn mood-board...


Ik heb mijn inspiratie gehaald bij Arabische make-up en fashion/fantasie make-up.

En ik heb er een cat eye van gemaakt.

De look is heel goed gegaan, ik heb er wel nog wat steentjes bij geplakt, maar dat zal je wel zien op de foto's. De foto's heb ik nog niet maar die komen er binnenkort wel op ... En ik denk zelfs dat ik van deze look mijn eerste filmpje op youtube zal maken... 



Make-up @ Ten Doorn (1/04/2011)

 Vorige was het uitwisselingsproject op onze school. Dat wil dus zeggen dat vorige week de Spaanse mensen bij ons waren. De laatste dag hadden we nog niets gepland, dus werd er een fashion show gegeven, waar ik de make-up dan voor deed. Nu ja, hier zijn de foto's...

Model: Sofie
Model: Kimberley
Model: Heleen
Model: Lien

Model: Joyce

Bij alle modellen is met Mac en Zoeva gewerkt. Op de lippen heb ik niet veel gebruik gemaakt van lipstick, maar eerder van lipgloss. Omdat bij veel van de meisjes hun lippen kapot waren en als ik dan lipstick zou gebruikt hebben, zou je dat dan nog meer gezien hebben.



Chavelli Make-up

Na lang zoeken naar een naam voor mijn visagie werk, heb ik er eindelijk 1 gevonden en het werd Chavelli Make-up. De naam betekend geliefde... Wat eigenlijk wil zeggen Geliefde Make-up. I love Make-up dus... Ook op youtube zal je me binnenkort kunnen volgen, daar zullen binnenkort filmpjes komen met looks die ik zal doen. Maar daar komt later meer over...

maandag 14 maart 2011

zondag 13 maart 2011

Fotoshoot Retro Make-up (13-03-2011)


Foundation: Mac
Poeder: Mac
Blush: Mac
Highlight: ELF
Contour: Mac
Oogschaduw: Estee Lauder
Eyeliner: Mac
Lippen: Mac en Zoeva
Mascara: Mac

zaterdag 12 maart 2011

Stage 12/03/2011

Vandaag heb ik dus stage gedaan. Op de school waar ik naar toe ga, moet je 2 stage dagen doen. Ik heb er nu 2, maar ga hierna nog één doen. Dus vandaag heb ik stage gedaan, voor vrouwen die chemo gehad hebben en in behandeling zijn. Het was een korte stage, maar wel een interessante... Ik heb vooral kunnen oefenen op wenkbrauwen tekenen. Wat eigenlijk heel belangrijk is voor de vrouwen... Door de chemo verliezen ze ook hun haren van hun wenkbrauwen. We hebben niet veel moeten schminken... Ik heb 5 modellen gedaan en ze waren allemaal heel vriendelijk en het was een toffe ervaring...

zondag 6 maart 2011

Look Book... Make-up van de jaren '60.



Foundation: Maybelline 24H 
Poeder: Mac MSF
Oogschaduw: Mac Vanilla en Mac Blackberry
Mascara: Mac
Wenkbrauwen: Dior
Eyeliner: Mac




zondag 20 februari 2011

Look Book... Arabische Make-up






Producten lijst:
Foundation: Mac
Poeder: Mac
Blush: Mac
Contour: Mac
Oogschaduw basis: Mac
Oogschaduw: Zoeva en Bourjois
Eyeliner: Mac
Mascara: Mac
Lippen: Mac
Steentje: Pipoos
Sjaal / Hoofddoek komt van de markt in Eeklo


zaterdag 19 februari 2011

Handtassen collectie...

Zo nu aan dan zal ik dingen uit mijn collecties tonen en om te beginnen gaan we eerst de handtassen doen :p Het zijn er veel, ja ik gebruik ze allemaal en heb ze allemaal zelf betaalt of cadeau gekregen van mijn ouders.

Dit is mijn handtas van playboy. Vanbinnen is ze ook heel mooi... Ik had er beter eens een foto van genomen. Deze gebruik ik vooral in de zomer.


Deze is een Louis Vuitton en ik wil erbij direct bij zeggen dat het geen echte is. Deze heb ik cadeau gehad van mijn ouders.


Deze is van het merk Valentino en heb ik ook gekregen van mij ouders en hebben ze voor mij in Italië gekocht in het stadje Lago Maggiore.


Deze is een Chanel en deze is ook geen echte, deze heb ik gekregen van mijn ouders.


Deze is van Pimkie.


Van deze handtas weet ik de naam van de winkel niet meer waar ik deze heb gekocht.


Deze handtas heb ik van iemand gekregen omdat ze, ze niets meer moest hebben. 


Deze is van Prada, maar is ook geen echte. Deze heb ik gekregen van mijn ouders.


Deze is van Chanel, maar is ook geen echte. Ook deze heb ik gekregen van mijn ouders.


Deze heb ik bij de Tops in Gent gekocht.


Naam van de winkel weet ik niet meer.


Een Louis Vuitton, ook geen echte.


Deze handtas heb ik bij mijn kapper gekocht.


Deze is van Longchamp, ik weet niet of ze valse handtassen verkopen van dit merk... Maar deze is dus wel een echte, deze heb ik bij Chris in Eeklo gekocht.


Gekregen van mijn ouders, ik weet wel dat ze deze handtas voor mij gekocht hebben tijdens de Gentse Feesten.


Deze komt van de C&A, ik heb ze lang gebruikt om mee naar school te gaan. De last van mijn schoolboeken was een beetje te zwaar denk ik, want ze begon wat te scheuren aan de handvatten.


Deze is van Onitsuka Tiger en heb ik in Spanje gekregen van mijn ouders.


Deze komt van bij de Shoe Discount.


Deze is van Lacoste en gebruik ik meestal om mee uit te gaan. Dit is een echte.


Deze is van Lacoste en is een buiktasje... Deze heb ik al een hele tijd niet meer aan gehad.


Deze is van Pimkie.


Deze is van Nicky Vankets en heb ik bij Chris in Eeklo gekocht. Dit is de duurste handtas is mijn collectie.

Voila dat waren ze dan, hopelijk vonden jullie het interessant.